Gül'den Haberal yasasına onay

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda ''Haberal'' teklifi olarak bilinen kanunun da aralarında bulunduğu 5 yasayı onayladı.

Yayınlanma: 09.05.2012 - 18:32
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, 6297 sayılı "Eşyanın Sınırlardaki Kontrollerinin Uyumlaştırılmasına İlişkin Uluslararası Sözleşmenin Uluslararası Karayolu Taşımacılığına İlişkin Sınır Geçiş İşlemlerinin Kolaylaştırılması Başlıklı 8 Numaralı Ekinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", 6298 sayılı "Bozulabilir Gıda Maddelerinin Uluslararası Taşımacılığı ve Bu Taşımacılık Faaliyetinde Kullanılacak Özel Ekipmana İlişkin Anlaşmaya Katılmamızın Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", 6299 sayılı "Karayolu Trafiği Konvansiyonu ile Bu Konvansiyonu Tamamlayıcı Avrupa Anlaşmasına Katılmamızın Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", 6300 sayılı "Bazı Kanunlar ile Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ve 6301 sayılı "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı. Kanunlar yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildi.

Yakınları ziyaret edebilme

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin infazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapan Kanun, tutuklu ve hükümlülere, 1. dereceden yakınlarını ağır hastalığı ve ölümleri halinde idari izinli olarak ziyaret etme ya da cenazeye katılma imkanı veriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler