"Günay'ın değerlendirmeleri, içinde kalan ukdedendir"

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın ''Hala CHP ile ilgili değerlendirmeler yapmasının; içinde kalan ukdenin sonucu'' olduğunu savundu.

Yayınlanma: 03.09.2010 - 10:16
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, yaptığı yazılı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, katıldığı bir televizyon programında ''Seçimden önce CHP Genel Başkanının değişebileceği, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nda lider kumaşı olmadığı'' iddiasında bulunduğunu ifade etti.
Muharrem İnce, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ''CHP'den milletvekili seçilmiş, genel sekreterlik yapmış, iki kez genel başkan adayı olmuş bir siyasetçi olan Ertuğrul Günay'ın, CHP ile ilgili hala değerlendirmeler yapıyor olması; içinde kalan ukdenin sonucudur. Ertuğrul Günay, kumaş bile değildir. Ne tarlada pamuk ne koyunda yün olabilmiştir. Milletvekili olmak, kırmızı plakalı araca binmek, aile bireylerinin çalıştığı kurumları değiştirmek için siyaset yapan birisinin, Sayın Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye yönelik söz söylemesi, CHP'yi ve liderini yüceltmekte, bu sözleri sarf edenleri ise yerin dibine sokmakta, komik duruma düşürmektedir.''

CHP Grup Başkanvekili İnce, Günay'a, ''CHP ve CHP'nin Genel Başkanıyla ilgili söz söylerken önce geçmişte söylediklerini, geçmişte yaptıkların düşün, sonra konuş. Konuşmaya devam edeceğim diyorsan çık karşıma, istediğin televizyon kanalında, istediğin gazetecileri al yanına tartışalım, geçmişini hatırlatayım sana'' diye seslendi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler