"Güneş, Buca'yı istedi"

Fenerbahçe'nin son kongresinde başkan adayı olan Hulusi Belgü, Beşiktaş'ın şike yaptığını iddia eden tweeti paylaşarak, "Güneş Buca'yi istedi" dedi.

Yayınlanma: 29.01.2016 - 08:50
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin son kongresinde başkan adayı olan Hulusi Belgü, Beşiktaş'ın Sivas Belediyespor'a 4-3 yenildiği maçın ardından olay yaratan bir tweet attı.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor'a kendi sahasında 4-3 mağlup olması futbolda 2016 yılının en büyük sürprizlerinden biri olarak kayıtlara geçti ve sosyal medyada en çok konuşulan olay oldu. Maçla ilgili çok sayıda tweet ve Facebook yorumu yapılırken, en çarpıcı görüşlerden biri Fenerbahçe'nin son kongresinde başkan adayı olan Hulusi Belgü'den geldi.

"ÇAKMA FİLOZOF GÜNEŞ"

Bir dönem sarı lacivertli kulüpte yöneticilik de yapan Belgü, "Beşiktaş, Rize'yle değil Buca'yla eşleşmek için 3 dakikada 2 gol yiyip yenildi ve şike şaptı. Çakma filozof Şenol Güneş'in hesaplarına bak. Yazık" şeklindeki bir tweeti alıntı yapıp, kendi Twitter hesabından paylaştı.
Hulusi Belgü'nün bu tweeti kısa sürede büyük yankı yarattı. İlk birkaç saatte onlarca kişi beğenirken, bazıları da Belgü'ye ağır eleştirilerde bulundu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon