Hakan Şükür seçim kararını verdi

Hakan Şükür İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekilliği başvurusunu yaptı.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 11:47
Abone Ol google-news

"Telekomünikasyon, telefon operatörleri bile siyasallaşmış, kurulan inanılmaz bir medya düzeni var. Devletin ceberut anlayışıyla insanların fikirlerini, bütün demokratik haklarını elinden alan bir anlayışa karşı mücadele etmek, mücadeleden kaçmamak adına bağımsız milletvekili oluyorum"
 
AKP'den istifa eden Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 7 Haziran'da yapılacak 2015 genel seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İl Seçim Kurulu'na gelerek başvurusunu yapan Şükür adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakan Şükür, "Ateş çemberinde Türkiye, çok zor günler yaşıyor. Bu ateşe su taşıyan bir karınca olmak her ferdin görevi sadece bizim değil. Milletvekili kimliğimle bugün tekrar 2015 seçimlerinde milletvekili olmak için bir mücadele içine gireceğim. 29. sıradayım. Tek duam milletime hizmetkar olmak" dedi.


Türkiye'de bir baskı rejimi olduğunu belirten Şükür, "İçinde bulunduğum durumda ise bunu kısmen yaşadım. Duygularımızı ifade edemediğimiz anlar oldu. Bu manada bağımsız olmanın herkesi kucaklamayı da beraberinde getirecek bir seçim olacağını düşünüyorum. Telekomünikasyon, telefon operatörleri bile siyasallaşmış ,kurulan inanılmaz bir medya düzeni var. Devletin ceberut anlayışıyla insanların fikirlerini, bütün demokratik haklarını elinden alan bir anlayışa karşı mücadele etmek, mücadeleden kaçmamak adına bağımsız milletvekili oluyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler