Hakan Şükür'den ağır eleştiri

Hakan Şükür, "Galatasaray'da samimiyet ortamı ortadan kalkmış. Galatasaray'da kalite var ama mücadeleyi kalitenini içine koymazsanız birşey yapamazsanız. Mancini'nin ekstra çalışmalarla takımı yorduğunu duydum" dedi.

Yayınlanma: 02.12.2013 - 11:04
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın efsanevi golcülerinden, LigTV'de yorumculuk yapan Hakan Şükür, sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi. Şükür, G.saray'da samimiyet ortamının ortadan kalktığını belirtirken, Mancini'nin ekstra idmanlarla takımı yorduğunu belirtti.İşte Hakan Şükür'ün değerlendirmeleri:

 

'Mancini'nin takımı yorrduğunu duydum'

"Galatasaray adına koşu mesafesi olarak isteksizlik olarak böyle bir performans beklenebilirdi ama Kasımpaşa'dan sezon başından itibaren böyle bir performans göstermesi beklenmiyordu. Çalışmaktan dem vurmak bu maç için ölçü değil. Mancini'nin geldiği günden beri takımı çok fazla çalıştırdığı, ekstra çalışmalarla takımı yorduğunu duydum."

 

'Kaybedilen 2 puan önemli oldu'

"Bu oyuna rağmen maçı değiştirebilecek atakları vardı. Oyuncu değişikliklerinin takıma olumlu yönde etkisi vardı. Derbinin berabere bitmesinden sonra bugün kaybedilen 2 puan çok önemli oldu."

 

'Eray'ın göreve ihtiyacı vardı'

"Eray'ın böyle güveni ihtiyacı vardı. Çok iyi yer tuttu bugün. Tecrübesiz olduğunu her zaman söylüyoruz ama kötü olduğunu söyleyemeyiz. Real Madrid gibi bir takıma karşı forma giymek de kariyeri açısından çok önemli. Bugün ben Eray'ın iyi performans gösterdiğini düşünüyorum."

 

'Samimiyet ortamı ortadan kalkmış'

"Samimiyet ortamı ortadan kalkmış. Galatasaray'da kalite var ama mücadeleyi kalitenini içine koymazsanız birşey yapamazsanız. Maç öncesi sahanın ortasında toplanmaları saha içinde hiç konuşmamaya kadar gitti. Bazen hiç koşmayacağınız varsa bile bir tatlı sözle ekstra işler yaparsınız. Eğer eksta işler yapmazsanız da işiniz çok zor olur"

 

'Bruma'yı göremiyorum'

"Galatasaray, ofansif oyunculardan kurulu bir takım ve sen oyuncuların hepsine defansa gel dersen takım bundan etkilenir. Bruma'yı biz ileriye dripling yapan, kat eden, adam geçen bir oyuncu olarak bilirdik ama Bruma'ya sen gençsin savunmaya yardıma gel psikolojisiyle sahaya çıkınca o gördüğümüz Bruma'yı göremiyorum"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler