'Halk TV kanalında 4 tane puşt' tweetine yanıt

Yeni Asır Gazetesi Köşe Yazarı Hüseyin Kocabıyık’ın attığı tweete Uğur Dündar’dan jet yanıt geldi.

Yayınlanma: 09.01.2015 - 11:35
Abone Ol google-news

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programının konukları gazeteci Nedim Şener, CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu idi. 
 
Programda AKP'nin yolsuzlukları konuşulduğu sırada Yeni Asır Gazetesi Köşe Yazarı Hüseyin Kocabıyık'ın Twitter hesabından "Halk TV adlı kanalda 4 tane puşt Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor."  şeklinde attığı tweeti sonrası Uğur Dündar'dan jet yanıt geldi. 
 
Uğur Dündar, "Daha önce hakaretlerinden dolayı mahkum ettiğim bir gazeteci twitter hesabından 'Halk TV adlı kanalda 4 tane puşt Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor' tweetini atarak bize hakaret ediyor. O sözleri ona aynen iade ediyorum. Seviyeye bakar mısınız? AKP'nin bir genel başkan yardımcısı da bu tweeti RT ediyor" dedi.
 
 
CHP Sözcüsü Haluk Koç da Hüseyin Kocabıyık'a "İstediğin yerde istediğin kanalda AKP'nin yolsuzluklarını tartışalım" çağrısında bulundu.
 
NEDİM ŞENER: DÖRT BAKANA KEFİL OLUYOR MUSUN?
Nedim Şener ise, "O puşt diye tweet atan arkadaş ve AKP'lileri soruyorum.O dört bakana kefil oluyorsa biz o zaman özür diliyoruz. Siz o bakanları siyaset yapsın diye mi gönderdiniz? Yoksa yolsuzlukları kılıfına uydursun diye mi gönderdiniz?" dedi.
 
DÜNDAR: YALAKA SEN ÇUKURUNDA DEBELEN
Aykut Erdoğdu'nun "Üzülüyorum Yeni Asır'dan maaş alıyor" sözlerine Uğur Dündar "Bir ceza daha alırsa cezaevine girecek. Gazeteci her dönemin yalakası olmaz. Yalaka sen çukurunda debelen" dedi.
 
Öte yandan Uğur Dündar, Kocabıyık'ın attığı tweete mahkemeye taşıyacağını da belirtti.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler