Hamas güçleri mülteci kampında bina kuşattı
Gazze Şeridi'nde yönetimi elinde bulunduran Hamas'ın güvenlik güçleri, perşembe günü İtalyan barış eylemcisi Vittorio Arrigoni'yi öldürdükleri öne sürülen kişilerin bulunduğu belirtilen Nuseyrat Mülteci kampında bir binayı kuşattı.
Hamas güvenlik güçlerinin, öğleden sonra, bölgenin orta kesimlerindeki Nuseyrat'ta kuşatılan binanın bulunduğu alana, güvenlik gerekçesiyle girişleri yasakladığı bildirildi.
Görgü tanıkları, Ebu Gula ailesine ait olan bina çevresinden zaman zaman ateş sesleri duyulduğunu belirttiler.
Gazze'deki kaynaklara göre, çatışmalarda bir kız da ayağından yaralandı.
Hamas, dün İtalyan aktivist Arrigoni cinayetinin zanlıları olduklarından şüphelenilen 4 kişinin isim ve fotoğraflarını yayımlamıştı. Filistin haber sitelerinden biri, Hamas'ın aradığı kişiler arasından birinin, Arrgioni'nin kaçırılıp öldürülmesi için internet üzerinden talimat aldığını öne sürmüştü.
Arrigoni'yi kaçıran radikal Selefi grubu, Gazze'de Hamas tarafından tutuklanan liderlerinin ve üyelerinin serbest bırakılması için verdiği 30 saatlik süre dolmadan çok önce barış eylemcisini öldürmüştü.
Video Haberler
-
İGDAŞ’tan dikkat çeken 19 Mayıs videosu
-
'İktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz'
-
Ankara'da korkutan yangın!
-
MHP'liler bir CHP'liye saldırdı!
-
1919 genç zeybek oynayıp Atatürk'ün siluetini oluşturdu
-
Düğünde ‘bahşiş’ dehşeti: 5 yaralı
-
'Son kayıp bulunana kadar vazgeçmeyeceğiz'
-
Bolu'da mayıs ayında kar yağdı
-
'Dolar şu anda 22 TL'den işlem görüyor'
-
Feci kaza: Otoyoldan geçince otomobil çarpan kişi öldü
En Çok Okunan Haberler
-
'Dolar şu anda 22 TL'den işlem görüyor'
-
En zehirli türlerinden bir tanesi: Sürü halinde görüldü
-
Görevden alınan Özkan'dan ilk açıklama
-
Davos’ta gündem gıda ve enerjide yaptırım olacak
-
3 dakikalık 19 Mayıs kutlaması!
-
Gökbakar, Tilki ve Sabancı da topa girdi
-
Muhalefete bir kumpas hazırlanıyor
-
'Milletin Sesi' mitinginin akışı belli oldu
-
Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' açıklaması
-
AKP'den 'asgari ücrete ikinci zam' açıklaması