Hangi burca aşıksınız?

Sevdiğiniz insanı burcuna bakarak daha yakından tanıyabilirsiniz... Sevdiğiniz insanın farklı yönlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yayınlanma: 23.04.2010 - 14:19
Abone Ol google-news

Bir Koç'a mı aşıksınız?   

Aynı köprüde, farklı yönlere gitmediğiniz sürece bir sorun yaşamazsınız. Fakat aynı yöne giderken de kim daha önce gidecek tartışması yaşayabilirsiniz. "Ben!" demeye devam ettikçe bir yere gidemeyeceksiniz. Acelecisiniz. Sabırsız olabiliyorsunuz. Eğer tutkuyu ve hızı seviyorsanız tam birbirinize göresiniz. Sükûnet arıyorsanız, önce kendinizi sakinleştirmelisiniz. Eğer ilişkinize dikkat kesilirseniz, birbirinize ayna olduğunuzu görürsünüz. Birbirinizde kendinizi görmeyi becerebilirseniz, birlikte çok yükselebilir ve pek çok şey başarabilirsiniz.

 
Bir Boğa'ya mı aşıksınız?

Onun hayatınızın aşkı olduğundan ve ona sadık kalabileceğinizden emin olmalısınız. Bu burç hareket ve denemelerin değil, tek bir insanla güvenli bir hayatın burcudur. Değişiklikten hiç hoşlanmaz ve onunla birlikte olmak için ona ayak uydurmak size kalır. Bu evcil burcu elde etmek için göze aldığınız her şey ve verdiğiniz tüm emek eğer kötü bir aşçıysanız boşunadır. Kalbinin anahtarı pişirdiğiniz yemeklerde bulacağı lezzettir. Moraliniz bozulduğunda başınızı yaslayacağınız bir omuza sahipseniz gerisini boş verin!
 

Bir İkizler'e mi aşıksınız?

Son derece hareketli ve özgür olsa da, romantik olmadığınız için ilişkiniz, ancak bir araya gelip eğlenmek şeklinde tanımlanabilir. İyi iletişim yeteneğiniz ve paylaşımcılığınız, ilişkinizi sağlıklı kılacak ama duygusallık yetersizliğinden sadece zekâ hayranlığıyla ilerleyen bir birliktelik yaşamanızı da engelleyemeyecektir. Unutmayın ki ikizler ikiliklerin burcudur; kendinizi aynı bedene sahip iki bambaşka insanla birlikte gibi hissedebilirsiniz Romantizmi öğrenmeli ve ilişkinizi bir aşk ilişkisi haline getirecek boyutu yaratmalısınız.
 

Bir Yengeç'e mi aşıksınız?

Kabuğundan çıkarılması gereken duygusal ve hassas bir ruha âşıksınız. Sessiz ve utangaç biriyle karşı karşıyasınız ve onun için vazgeçilmez olmanız göstereceğiniz peygamber sabrına, anlayışa ve onda oluşturacağınız güven duygusuna bağlıdır. Seksi iç çamaşırları ve saten çarşaflar onu kendi tahmininden bile fazla etkileyecektir. Evcimendir. Sizi kalesinin kralı / kraliçesi yapacaktır. Partneriniz rakibiniz değil. Ona güzel bir dünya vermenin çeşitli yollarını bulun, o da size dünyayı hediye edecektir.
 

Bir Aslan'a mı aşıksınız?


İkiniz de birinciliğe oynamak istiyorsunuz. O zaman kendinize yapılmasını istemediklerinizi partnerinize yapmayın. Kıskançlık krizlerine yakalanabilirsiniz. Aynı şey onun için de geçerli olacaktır. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Hızlı olmayı ve geç kalmamayı öğrenmelisiniz. Güven konusunu ciddiye almalı ve güvenini sarsmamalısınız. Tırnaklarınızı içeri alın ve onu sevginizle ile sevgiye boğun. Sosyal statünün önemli olacağı bu ilişkide kariyerde çok önemlidir. Birbiriniz ile yarışmaya çalışmayın.
 

Bir Başak'a mı aşıksınız?


İstediği ilgiyi vermek konusunda yetersiz kalırsanız, gözünü dışarıya çevirebilir. Onun canlı, dışadönük ve yaptıkları için kendisine minnet duyulmasını bekleyen doğasını hoş görmelisiniz. Beğenilmek isteğini tatmin etmeli, liderliği de kendisine vermelisiniz. Bu, uyumlu bir eşleşme olmasa da, birbirinizin eksiklerini tamamlayabileceğiniz mutlu bir ilişki yaşamanız da imkânsız değil. Onun canlı yapısı, sizin sakin yapınızı dengeleyebilir. Birbirinizin arkasında durmayı da öğrenmelisiniz. Sevginizi, övgünüzü eksik tutmayın.
 

Bir Terazi'ye mi aşıksınız?

Geniş çevreye sahip olmanız, onun en hoşlandığı özelliklerinizden biri olacaktır. Bolca heyecan yaşayabilir ve çok eğlenebilirsiniz ama aşkı tadamayabilirsiniz. Aslında bu ilişkinin hareketliliğinde, bunun farkına bile varamayabilirsiniz. Zaman zaman aksileşebilir; bunu şakaya vurup geçiştirmeyi öğrenmelisiniz. İlişkinizi canlı tutmalısınız ki sizin yaratamadığınız heyecanı dışarıda aramaya başlamasın. Onu ara sıra peşinizden koşturmak, çok sevdiği bu  ilişkiyi sürekli yenilemenize yarayabilir!
 

Bir Akrep'e mi aşıksınız?

Sır saklayamazsınız, anında yakalar. Dürüstlüğünüzün size fazlasıyla artı puan sağlayacağı bu ilişkide duygularınızı en ufak dalgalanmalara kadar ona hissettirmeniz onu mutlu edecektir. Akrep'in başka dünyalara dalmasına izin vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Onun kıskançlığı da biraz sinirinizi bozabilir ama yoğun tutkusunu farkına vardığınızda bunu dert etmeyeceksiniz. Ona güven verirseniz, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bolca sağlayacaktır. İlişkideki ufak bir hatanızı dahi asla unutmayacaktır; affedebilir ancak unutmaz.

 
 Bir Yay'a mı aşıksınız?

Kendiyle baş başa kalmayı seven ve çok zor bağlanan Yay'ı kıskanmamanız gerektiğini kafanıza kazıdıktan sonra her konudaki bilgi ve deneyiminin yanında oldukça keyifli muhabbetini paylaşmaya başlamalısınız. Dağınık, düzensiz ve sürekli meşgul bir ruhla berabersiniz ancak onun yalandan nefret ettiğini ve asla söyleyemeyeceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Bu da demek oluyor ki; sizinle beraberse sizinle beraberdir, değilse öyleymiş gibi yapamaz.


Bir Oğlak'a mı aşıksınız?

Tam bir işkolikle berabersiniz; ancak onu yanlış anlamayın. O size paranın satın alabileceği en güzel hediyeleri bulmak için bu kadar çalışıyor ve ihtiyacı olan sizin destek ve ilginiz. Kariyeri onun hayat damarı gibi ve en büyük rol de sırtını sıvazlayan partnerinin,olmasıdır. İster kabul edin, ister etmeyin. Esasında utangaç olduğunu siz zaten çoktan çözmüş olmalısınız Bir oğlakla beraberlik insandan çok şey götürebiliyor, kabul, ancak el ele verdiğinizde hedefiniz yıldızlardan aşağısı olmayacak ve biraz çabayla parıldamayı başaracaksınız.
 

Bir Kova'ya mı aşıksınız?


Gördüğünüz görebileceğiniz en özgürlüğüne düşkün insanla karşı karşıyasınız. Bu konuda en ufak kıskançlık, sitem veya surat asılmasına gelemez. Belki size fazla mülayimce gelebilir ancak onun bu özelliğine saygı göstermeniz ilişkiniz adına yeterli olacaktır. İnanılmaz derecede hoşgörülüdür ancak tahammül edemeyeceği bir olgu vardır: hoşgörüsüzlük. Ayaklarının üstünde durmak ister ve sizden de bunu bekler. Eşit, adil ve ilginç bir ilişkiyse istediğiniz, tam yerindesiniz.
 

Bir Balık'a mı aşıksınız?

Her an onun aklındasınızdır, bunu size çoğunlukla gösteremeyecektir ancak hislerinize güvenin naziktir. Size her türlü hava koşulunda yanaşıp kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir liman sağlar. Anı kesesinde taşıyacağı üzüntüleri hep vardır ama aşacaktır. Bu, doya doya yaşayamaması yüzündendir. İlişkinizi efendi - köle ilişkisine çevirmeye kalkarsınız, bir sabah uyandığınızda Balık'ın gitmiş olduğunu görebilirsiniz. Sizi değiştirebilecek bir ilişki varsa, o da bir Balık’la yaşayacağınız ilişki olabilir.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler