Hava Kuvvetleri Konferansı

Dünya Hava Kuvvetleri Konferansı (GACC), Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay'ın ev sahipliğinde 60'ın üzerinde ülke komutanının katılımıyla başladı.

Yayınlanma: 02.06.2011 - 10:24
Abone Ol google-news

Orgeneral Aksay, Conrad Oteli'nde düzenlenen ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında icra edilen faaliyetlerin en önemlilerinden biri olan GACC'ın başlaması öncesinde konuk ülke komutanlarıyla birlikte basın mensuplarına aile fotoğrafı verdi.

Daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirilen GACC'ın ana teması, ''Hava ve Uzay Gücünün Gelecekteki Problem Sahaları'' olarak belirlendi.

GACC, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin Halk Cumhuriyeti, Danimarka, Endonezya, Estonya, Fas, Finlandiya, Fransa, Gabon, Gambiya, Güney Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Katar, Kırgızistan, Kongo Cumhuriyeti, Kore, Kosova, Letonya, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mozambik, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Sudan, Şili, Tayland, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yeni Zelanda ve Yunanistan hava kuvvetleri komutanlarının katılımıyla gerçekleşiyor.

Konferansa katılan komutanlar, daha sonra ''Türkiye Hava Gösterisi 2011''i izlemek üzere İzmir'e gidecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler