Hava sıcaklığı artacak

Türkiye'nin büyük bir bölümünde hava az bulutlu ve açık geçerken, hava sıcaklıkları bütün bölgelerde 2 ile 4 derece arasında artacak.

Yayınlanma: 13.08.2009 - 06:26
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra Isparta, Burdur, Denizli, Muğla, Trabzon, Rize, Hopa ile Antalya'nın kuzey ve batı ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

Meteoroloji; Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde hafif toz taşınımı beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme v.b.) karşı ilgilileri ve yurttaşları uyardı.

Bölgelere göre hava

Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık

Ege Bölgesi: İç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla ve Denizli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esecek.

Akdeniz Bölgesi: İç kesimleri ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur ile Antalya'nın kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu ve Batı Karadeniz Bölgesi: Doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu Bölgesi: Bölgenin kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde hafif toz taşınımı bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler