'Her ailede ufak sorunlar olabilir'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bazı ilçe belediye başkanları arasında bir krizin söz konusu olmadığını, her ailede ufak sorunların olabileceğini ve bunların aşılabileceğini söyledi.

Yayınlanma: 08.08.2011 - 14:16
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Volkan Canalioğlu ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesine girişinde gazetecilerin, Kocaoğlu ile bazı ilçe belediye başkanları arasında sorunların bulunduğunu ifade ederek, bu konuda değerlendirme istemesi üzerine, Tekin şunları kaydetti: ''Herhangi bir kriz yok. Başkanlar arasında sıkıntı bulunmuyor, sıkıntı İzmir medyasında. Her ailede sorunlar olabilir ancak aşılamayacak bir durum yok. İzmir bizim önemli evlerimizden biri ve biz evimizi ziyarete geldik. Bunun haber değeri yok. Eğer AK Parti İl Başkanlığına gitseydim haber değeri olabilirdi. Kardeşler arasında kırgınlıklar olabilir. Bunlar giderilebilir. Bunu göreceksiniz. Türkiye'nin CHP'ye, CHP'nin de İzmir'e ihtiyacı var. Hiç kimsenin kavga etme lüksü yoktur. Bu Gürsel Tekin de olsa.''

Tekin ile Canalioğlu, yaklaşık bir saat Kocaoğlu ile görüştükten sonra belediyeden ayrıldı. Çıkışta gazetecilerin görüşmeyle ilgili sorularına karşılık Tekin, hiçbir sorun olmadığını, iki gün daha İzmir'de kalacağını söyledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler