Hyde Park'ı görmenin bedeli 16 milyon lira

İngiltere'nin başkenti Londra'da Hyde Park manzaralı süper lüks daireler rekor fiyata satılıyor. Apartman daireleri 16 milyon ile 350 milyon lira arasında alıcı buluyor.

Yayınlanma: 12.04.2011 - 08:58
Abone Ol google-news

Moskova ve Monaco gibi kentlerle birlikte emlak alım satımının en pahalı olduğu şehirlerden biri olan Londra'da, bir tarafı şehrin en pahalı semtlerinden Knightsbridge'e, diğer tarafı ise dünyaca ünlü Hyde Park'a bakan süper lüks "Hyde Park 1" adresli daireler, Ocak ayından bu yana satılıyor.

İngiliz basını, metrekaresi 6 bin sterlinden (15 bin TL) fazla eden bu dairelere ilginin tahmin edilenden az olduğunu ve dört aydır çok az sayıda dairenin satıldığını aktarıyor.

Stüdyo dairelerin fiyatı 6,5 milyon sterlinden (16 milyon TL) başlayan ve çatı katındaki en lüks dairesinin fiyatı 140 milyon sterline (350 milyon TL) kadar yükselen bu daireleri alanlar, lüks ve son teknolojiyle döşenmiş Londra manzaralı bir eve sahip olmanın yanı sıra havuz, sauna, sinema salonları, vale servisi, şarap mahzeni, 24 saat oda servisi gibi hizmetlerden faydalanabiliyor.
Nick ve Christian Candy isimli kardeşler tarafından 2004 yılında arsası 150 milyon sterline satın alınan ve ardından inşaatına başlanan dairelerden şimdiye kadar alanlar arasında Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim Bin Cabir El Tani de bulunuyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler