İki çocuğunu bıçaklayan anne canına kıymaya kalktı: 1 çocuğu öldü

Afyonkarahisar'da bir süredir eşinden ayrı yaşayan kadın, evde biri 3 diğer 9 yaşındaki 2 çocuğunu yaraladığı bıçakla intihara kalkıştı. Ağır yaralanan anne ve 2 çocuğundan 3 yaşındaki Erencan Ü. öldü.

Yayınlanma: 08.11.2016 - 10:17
Abone Ol google-news



Olay, Afyonkarahisar'ın Esentepe Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki A.Ü. adlı kadın, eşi evde olmadığı sırada doğalgaz ocağını açtı. Daha sonra çocukları Erencan Ü. ile 9 yaşındaki E.Ü.'yü bıçaklayan kadın, kendisini de göğsünden iki kez bıçakladı.

Evden gelen bağrışma ve çığlık seslerini duyan komşular kadının yakınlarını arayarak durumu haber verdi. Kısa süre sonra eve gelen A.Ü.'nün yakınları, kapının açılmaması üzerine kırarak içeri girdi.

Evde A.Ü. ve 2 çocuğunu kanlar içinde yerde yatarken bulan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen 3 ambulansla anne ve 2 çocuğu hastaneye götürülürdü. Doğalgaz firması görevlileri evde polisle uzun süre inceleme yaptı.

Anne A.Ü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, çocukları ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Erencan Ü. öldü. Ağır yaralı ağabeyiyle annesinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen 32 yaşındaki baba H.Ü. ise sinir krizi geçirdi. Eşiyle bir süreden bu yana ayrı yaşadığı kaydedilen H.Ü. ifadesi için polis merkezine götürüldü.

ANNE- OĞLUN DURUMU KRİTİK

Afyonkarahisar'da dün akşam 2 oğlunu bıçakla yaralayan ve ardından bıçağı göğsüne iki kez saplayarak intihara kalkışan anne 32 yaşındaki A.Ü. ile ağır yaralı oğlu 9 yaşındaki E.Ü.'nün hastanedeki tedavisi sürüyor. Ağır yaralı getirildiği hastanede ölen 3 yaşındaki Erencan Ü. ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi gören anne A.Ü. ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören oğlu E.Ü. ise yoğun bakım ünitesinde bulunuyor. Sağlık durumları ciddi olan anne- oğlun bıçak yaralarına bağlı organlarında zedelenmeler olduğu belirtildi.

Bu arada olayın aile içi şiddetten kaynaklandığı gerekçesiyle A.Ü.'nün eşi 32 yaşındaki H.Ü.'nün de polis merkezinde ifadesi alındı. H.Ü. hakkında işlemlerin sürdüğü belirtildi.
Olayın meydana geldiği apartmanın 4'üncü katı emniyet şeridine alındı. Olay sonrası eve girmek isteyen ailenin yakınlarının, çelik kapının kilitlerini söktürdüğü kaydedildi. Evin önünde ise ölen Erencan Ü.'nün ayakkabıları dikkati çekti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler