İki ilde eş zamanlı suç örgütü operasyonu

Bartın ve Zonguldak'ta çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Yayınlanma: 21.07.2012 - 14:05
Abone Ol google-news

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 7 aylık çalışmanın sonucunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendiği söyledi.

Amasra ve Zonguldak'ın Çaycuma ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığını ifade eden Altınok, zanlıların ev, işyeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 adet çeşitli markalarda ruhsatsız tabanca, 26 mermi, 5 gram esrar, 2 adet fişek tabir edilen içime hazır esrar, 1 adet sustalı bıçak, 3 bilgisayar, 1 kalem kamera, 75 boş senet, 10 çek, 2 tapu belgesi, 3 sim kart, 6 çift hileli zar, mıknatıslı demir ve kol bandajı, zilli buton, çok sayıda doküman ve ajandaların ele geçirildiğini söyledi.

Altınok, zanlıların çıkar ''amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek'', ''ölümle tehdit'', ''tefecilik'', ''çek senet tahsilatı'', ''resmi evrakta sahtecilik'', ''hileli kumar'' ve ''uyuşturucu madde temin etmek'' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildiğini bildirdi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan H.Ö, S.B, A.Ş ve T.F'nin tutuklandığı, diğer zanlılar K.C, G.T, H.Y ve G.K'nın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler