İlişkimiz ne kadar sürecek?

Özellikle kadınlar bir ilişkiye başlar başlamaz, geleceği düşünürler. Anın tadını çıkarmak ve mutlu olmak yetmez onlara, 'Ne kadar sürecek, arkadaşları beni sevecek mi, evlenecek miyiz' gibi sorular kafalarını kurcalar durur. Yarınların neler getireceğini bilmemek de onları huzursuzlaştırır. Keşke bir sihirli küre olsaydı elimde diyor musunuz? işte cevabı...

Yayınlanma: 15.04.2011 - 13:45
Abone Ol google-news

 
 
Koç burcu

Sabırlı olacaksınınız. Daha ilişkinin başında "seni seviyorum" kelimelerini duymayı, daha fazla ilgi görmeyi, daha fazla vakit geçirmeyi isterler, isterim de isteriz. Oysa ki erkekler genellikle duygularını açıklama konularını biraz ağırdan alırlar. Ayrıca arkadaşlarıyla da, ailesiyle de sizden daha fazla vakit geçirebilirler. Onu sıkmayın ve sabredin! En iyiler: Yay, Akrep, Aslan. Riskliler: Oğlak, Yengeç, Boğa erkeği.
 


Boğa burcu

Onu kendi gibi seveceksiniz... Fiziksel özellikleri ya da seninle uyuşmayan, sana ters gelen kişisel özellikleri nedeniyle yargılamamalısınız. Buna karşın, başkalarının yaşantılarını sanki sizin yaşantılarımızmış gibi görmek ve algılamak siz Boğaları mahveder, başkalarının üzerinden fazla hayal kurulmasın!". İkinizi düşünmenin ve "Sen orada dur!" uyarısına kulak verin. En iyiler: Terazi, Yengeç, Başak. Riskliler: Koç, Yay, Aslan erkeği.


İkizler burcu
Ona güvenmeyi öğreneceksiniz. Şüphe yine birçok ikizler burcunun içini kemirir. Eğer sürekli sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünür, her an telefonla arayıp ne yaptığını sorar, her konuştuğu karşı cinsi kıskanarak sorun çıkarırsanız, doludizgin bir aşkı bir hiç yüzünden noktalayabilirsiniz. Ne dersiniz? Erkeklerin bir kısmı bu durumdan memnun olmazlar. En iyiler: Balık, Boğa, Başak, Akrep. Riskliler: Kova, İkizler, Yay erkeği



Yengeç burcu
Kendiniz olacaksınız. Denetim sahibi olmanın ya da egemen konumda bulunmanın verdiği mutluluk, denetimin bölünme sürecine girdiği durumlarda yerini üzüntüye bırakabiliyor. Oysa ki sevgilinizin yerine düşünmekten vazgeçseniz, hayal kırıklıkları, üzüntüler ve kuruntular da peşinizi bırakacaktır. Siz pek farkında olmasanız da, ilişkinin mutluluğu için yaptığınız birçok davranış çoğunlukla size geri dönecektir. En iyiler: Aslan Boğa, Başak, Terazi. Riskliler: Kova, İkizler, Yay erkeği.


Aslan burcu

Önyargılı olmayacaksınız.  Kendine eş olarak mükemmel birini yakıştırıyor olman çok normal ama onun şusu, bunun busu derken belki de yaşanması muhtemel olan pek çok aşkı kaçırıyorsunuz. Seçici olmayı bırakıp seni mutlu edenlere şans tanımalısınız. Kadınlar çevrelerindeki erkeklerin babası gibi olma duygusundan kurtulmalı farklı dünyaların insanı olduğumuzu kabul ederseniz daha uzun süreli birliktelik yaşarsınız. En iyiler: Kova, Yay, Akrep, Terazi. Riskliler: Boğa, Oğlak, Başak


Başak burcu
Başaklar kendi hayatını kendi kalemiyle yazmak istiyor, kalemini başkasına devretmek gibi bir niyeti yoktur. Çünkü aşkta, fedakârdır. Onun istediği gibi davranmaya ve yaşamaya başlar. Giyim tarzını, evinin dekorasyonu, yaşam alışkanlıklarını, arkadaş çevresini, işini, yaşadığı şehir, hatta ülke, hepsini değiştirmeye hazır ve razıdır. Değiştirir de aşk değil, duygusal bağımlılıktır. En iyiler: Oğlak, Boğa, Balık, Yengeç. Riskliler: Akrep, Aslan, Terazi erkeği.


Terazi burcu

Birliktelik, 'onsuz yaşayamam' onsuz da yaşarım ama onunla yaşamak istiyorum' o erkeği de etkiler. O yüzden, birlikte olduğu erkeğin kendisine bu denli bağımlı olması ve kendisinden de bu bağımlılığı ödüllendirmesini beklemesi erkeği zorlar ve ürkütür. Yani duygusal bağımlılık aslında karşı tarafı da baskı altına sokar. İlişkide burcunuzdaki gibi güç dengesini tutturmanız lazımdır. En iyiler: Kova, İkizler, Boğa, Aslan. Riskliler: Akrep, Oğlak, Başak erkeği.


Akrep burcu

Aşk söz konusu olduğunda, Akrep kadınlarını ilişki boyunca aşırı duygusal kılıyor, tepkilerini uç noktalara taşıyor. Kendilerini kayıtsız şartsız sevdiğine adamış gibi görünüyorlar, ama aslında bunun karşılığında bazı beklentileri ve de erkekler bu beklentileri karşılayamadığında ya da araya ilişkiye nefes aldıracak bir mesafe koymaya kalktıkları zaman, hayal kırıklığına uğruyorlar; bir ilişkiyi besleyen bütün kaynaklar kuruyor. Bu defa erkekleri duyarsızlıkla suçluyorlar En iyiler: Boğa, Koç, Balık, Aslan. Riskliler: İkizler, Terazi, Kova erkeği.


 
Yay burcu

Hediye vermek için özel günleri beklemeyiniz. Karşımızdaki kişiyi önemsediğimizi göstermek için yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri ona sürpriz bir hediye vermektir. Bu hediyenin küçük ya da büyük olması hiç önemli değildir Yine Eğer bu ilişkinin yürüyeceğine inanıyorsanız, uzakta bile olsanız o zaman aranızdaki uzak mesafeyi düşünerek hareket etmeyin. Aksine o uzaklığın sizi daha da yakın kıldığını düşünün ve her fırsatta ona olan sevginizi dile getirin. En iyiler: Kova, Terazi, İkizler, Aslan, Koç. Riskliler: Başak, Oğlak, Boğa erkeği


 
Oğlak burcu

Nasıl tanıştığınızı, ona nasıl âşık olduğunuzu anlatan bir mektup yazmaya ne dersiniz? Böylece onun sizin için ne anlama geldiğini bilmesini sağlayabilirsiniz. Onu düşündüğünüzü bilsin. Peki ya seks? Aslında cinselliğinizle ilgili taleplerde bulunması, sizi beğenmediği veya yeterli bulmadığı anlamına gelmez. Önerileri sizi gerçekten korkutmadığı sürece, çekingenliğinizden kurtulun ve daha mutlu olabileceğinizi göz önünde bulundurun En iyiler: Boğa, Balık, Yengeç, Başak. Riskliler: Koç, Yay, Aslan, Akrep erkeği.


 
Kova burcu
Onsuz zaman geçirmeyin. Ona daha çok ilgi gösterin veya beraber çıktığınız arkadaş grubunda onun da arkadaşlarının olmasına özen gösterin. Kız arkadaşlarınızla çıktığınız gecelerde istediğiniz gibi eğlenme şansınız olduğunu unutmayın ve onunla geçirdiğiniz zamanın ikiniz için de özel olmasına çalışın. Bunlar sizi cezp etmiyorsa, ilişkinizde kesinlikle. ters giden bir şeyler var demektir. En iyiler: İkizler, Yay, Koç, Terazi Riskliler: Başak, Boğa, Akrep burcu erkeği.

 
 
Balık burcu

Aşkta beraberliğini başlatan kadındır! Eş seçiminde Balık kadınının kendisine özgü kriterleri vardır. Biyolojik olarak yakışıklı olana yönelir. Çocuğunu besleyecek ve bakacak erkeği arar. Özgüldür. Belirli bir sisteme göre ölçer, tartar ve iyi  eş seçmeye özen gösterir. İlk olarak erkeğin kokusunun kendisine uygun olup olmadığına karar verir Kadın için cinsellik ön sıralardadır bu süreçte vücut dilini kullanarak erkeği kendisine çekerek yarınlarını garanti altına alırlar. En iyiler: Başak, Terazi, Koç, Oğlak Riskliler:  Kova Yengeç, Akrep erkeği.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler