İmamoğlu'ndan FETÖ tipi kumpasa yanıt

Halkın oylarıyla İBB Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu'nun, Habertürk yayınında terör örgütleri ile ilgili yaptığı açıklama montajlanarak servis edildi. Terör örgütlerine 'Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim" çağrısı yapmış gibi montajlı videolar hazırlanan İmamoğlu sosyal medyadan açıklama yaptı. İmamoğlu, "Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar" diyerek konuşmasının tamamını paylaştı.

Yayınlanma: 28.05.2019 - 13:08
Abone Ol google-news

<video:1413861>

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na, dün akşam Habertürk yayınında “PKK’ya FETÖ’ye özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusu yöneltildi. 

<haber-dikey:1413858>

İmamoğlu ise bu soruya “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim. 24 Haziran’da yetki alan AK Parti. Ne bekası? Kim daha vatansever? Bu ülkenin 82 milyon vatanseveri var. Terör örgütlerine karşı hep beraber dimdik ayaktayız” diyerek yanıt verdi. AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, sosyal medya hesabından bu sözlerin montajlanmış bir halini paylaştı. 

İmamoğlu'nun terör örgütlerine çağrı yaptığını iddia eden Keleş'e yandaş gazeteler ve troll ekibi de katıldı.

FETÖ BENZERİ KUMPAS

Keleş’in paylaşımı, özellikle sosyal medyada büyük bir tepki çekti. Paylaşımı görenler “FETÖ benzeri” bir hamleyle İmamoğlu’na “kumpas” kurulduğu yorumunu yaptı.

"BANA KARA ÇALMAYA ÇALIŞIYORLAR"

İmamoğlu, bugün sosyal medya hesabından açıklamasının tamamını ve montajlı halini paylaştı. İmamoğlu, "Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar. Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum" dedi. 

Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar. Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum. pic.twitter.com/yggre407Fy

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) May 28, 2019

 

 İMAMOĞLU YURTTAŞLA GİRDİĞİ 'KUMPAS' TATIŞMASINI PAYLAŞTI - VİDEO

<video:1414697>
İmamoğlu daha sonra bir yurttaşla girdiği tartışmanın görüntülerini paylaşarak "Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz" ifadelerini kullandı..

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler