İnsancıllığın gücü

Schmidt Hakkında, Sideways filmlerinin yaratıcısı Alexander Payne dramatik komedisinde aile, kökenler, kimlik arayışı temalarını yetkinlikle işliyor.

Yayınlanma: 24.05.2012 - 14:26
Abone Ol google-news

Bir deniz kazasının ardından Hawaili büyük toprak sahibi, başarılı iş adamı Matt King’in karısı Elizabeth komaya girer.

Bu beklenmedik dram Matt ve kızları Alexandra’yla Scottie’yi şoka sokar. Ne yapacaklarını bilemez umarsız bir durumdadırlar.

Karısı ve kızlarına yeterince zaman ayırmayan Matt beceriksizce yaşamını düzene sokmaya çabalar.

Alexandra annesinin bir sevgilisi olduğunu babasına söyleyince Matt bu adamın peşine düşer. Matt yanlış kararlar almasına, yanlış seçimler yapmasına karşın sonunda ailesi için iyi olana ulaşır, atalarının soy ağacına sahip çıkar, soyunun sürekliliğini kızlarına teslim eder.

Filmlerini komediyle dram arasında dolaştırmayı seven Payne’nin antikahramanları yaşamlarıyla ilgili en dolambaçlı yolları seçerler. Kaui Hart Hemmings’in romanından uyarlanan, en iyi uyarlama senaryo Oscar’ını alan filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekip George Clooney ve Alexander Payne’i anlatıyor, set görüntüleri yer alıyor.

The Descendants (Senden Kalan)

Yönetmen: Alexander Payne

Oyuncular: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause, Judy Greer, Matthew Lillard, Robert Forster/2011, 110 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler