Instagram’dan yeni ‘beğeni’ adımı
Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan ve 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Instagram 'like'ları (beğenileri) kaldırmakta kararlı gözüküyor.

Al Jazeera'de yer alan habere göre, platform Nisan ayından bu yana 6 farklı bölgede test etmeye başladığı beğenisiz Instagram için ABD'de de çalışmalara başladı.
Açıklama en yetkili isim CEO Adam Mosseri'den geldi. Moseri, söz konusu politikanın ana nedeninin platformu çok daha az rekabetçi hale getirmek olduğunun altını çizdi.
Test versiyonunda kullanıcılar, paylaştıkları fotoğrafların kaç kişi tarafından beğenildiğini görebilirken, başkalarının paylaştığı fotoğrafların beğeni rakamlarını göremiyor.
Instagram'ın en fazla kullanıldığı ülkelerden birisi olan ABD'de bu testin başlaması platformun bu projeyi oldukça ciddiye aldığı yolunda yorumlanıyor.
Söz konusu özellik Nisan ayında Kanada'da test edilmeye başlanmış, Haziran ayında ise İrlanda, İtalya, Japonya, Brezilya, Avustralya ve Yeni Zelanda'da bazı kullanıcılar için kullanıma açılmıştı.
Video Haberler
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Azerbaycan’da farklı noktalarda orman yangını
-
Ümraniye'de bir garip olay
-
Telefon batarya bir anda elinde patladı: İşte o anlar
-
Örümcek adam İstanbul'da
-
Vitessiz bisileti bırakıp vitesli olanı çaldı
-
Adana'da lastik deposunda yangın : 2 yaralı
-
Motokurye kanala düştü; O anlar kamerada
-
Doğuş Üniversitesi öğrencilerine soruşturma açıldı!
En Çok Okunan Haberler
-
Kur uçtu, dolar zirveyi gördü!
-
'Yalan konuşuyorsun; yalancı' diye bağırdı
-
Paylaşımını sildi, danışmanını suçladı
-
Trafikte yeni kurallar; artık izin yok
-
Tarım Kredi indiriminde büyük matematik hesabı!
-
Konut ve kirada yeni adım
-
Bir eve bavulun içinde çocuk cesedi gönderildi!
-
Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi
-
'Reisin dediği yerden vallahi almam'
-
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı