İnternet sitesine 1 ayda 740 bin ziyaretçi

CHP'nin resmi internet sitesinin mart ayı içerisinde 737 bin 285 kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildi.

Yayınlanma: 02.04.2011 - 12:32
Abone Ol google-news

CHP İnternet ve Sosyal Medya Birimi'nden yapılan açıklamada, CHP'nin resmi internet sitesi ''www.chp.org.tr''nin, artan kullanıcı sayısı ile haber siteleri ile yarıştığı belirtildi. Açıklamada, mart ayı boyunca 737 bin 285 kişinin ''www.chp.org.tr''ye girerek gündemi takip ettiği, fikrini paylaştığı, seçmen listesinde adını kontrol ettiği, CHP'nin seçim videolarını izlediği ve birbirleri ile paylaştığı ifade edilirken, ''1 Aralık 2010 tarihinde yenilenerek yayına giren 'www.chp.org.tr', seçim öncesi internet kampanyaları başlamadan önce mart ayında da istikrarlı yükselişini devam ettirdi. Siyasi parti siteleri arasında en çok ziyaret edilen kurumsal internet sitesi olan 'www.chp.org.tr'nin aylık 1 milyon farklı kullanıcı sınırına doğru gelmesinin, yurttaşların CHP'ye olan ilgilerinin artışı ile doğru orantılı olarak arttığının farkındayız. Bu noktada CHP ile ilgili haberleri en hızlı ve en detaylı şekilde vermek için çalışmalarımız devam etmektedir'' denildi.

İnternet sitesinin mart ayı içerisindeki toplam tıklanma sayısının (hit sayısı) 86 milyon 710 bin 69, indirilen dosya sayısının ise bir milyon 35 bin 199 olduğu bildirildi. CHP'nin İngilizce, Rusca ve Arapça olarak hazırlanmış kurumsal internet siteleri de bulunuyor.
 

CHP'den '9 yılın faturası' kitapçığı

CHP, seçim çalışmaları kapsamında, ''9 Yılın Faturası'' kitapçığı hazırladı. CHP'nin resmi internet sitesi ''www.chp.org.tr'' adresi üzerinde duyurusu yapılan kitapçık, ''Sömüren yandaşın değil, ezilen vatandaşın hesabının peşindeyiz'' ifadeleri ile başlıyor.

Devletin borcunun Aralık 2002'de 148,5 milyar dolar iken Aralık 2010'da 306,1 milyar dolar olduğu öne sürülen kitapçıkta, kişi başına kamu borcu, iç borç stoku, özel sektörün dış borcu, işsizlik oranları gibi başlıklar da aynı dönemler arasında karşılaştırmalı olarak veriliyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler