İnternete yeni bir yasak daha geliyor

Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinin RedHack tarafından çökertilmesinin ardından internetteki engellemelere bir yenisi daha ekleniyor. Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru, dropbox sisteminin engellenmesi için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Yayınlanma: 03.07.2012 - 18:39
Abone Ol google-news

İnternetteki yasaklara bir yenisi daha ekleniyor. Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinin çökertilmesinin ardından "dropbox" servisinin engellenmesi için başvuruda bulunuldu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru, Anadolu Ajansı aracılığıyla yaptığı açıklamada, bakanlığın sitesinin hacklenmesinin ciddi olduğunu, bu bilgileri yayımlamanın suç olduğunu söyleyerek, bu nedenle gerekli tedbirlerin alınması yönünde harekete geçtiklerini söyledi. RedHack tarafından yayımlanan kimlik bilgilerinin "dropbox" sistemi kullanılarak yayınlandığını söyleyen Koru, programının kullanımının engellenmesi için başvuruda bulunduklarını söyledi.

Dropbox nedir?

Bir bulut hizmeti olan Dropbox ile kullanıcılar dosyalarını bu servis ile internete yüklüyor ve dilediği bilgisayardan bu dosyalara ulaşabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler