İnterpol'ün aradığı çalıntı lüks araç Bolu'da bulundu

İtalya'dan çalınıp Gürcistan'da şasi numarası ve plakası değiştirildikten sonra Türkiye'ye sokularak Bolu'da C.E. adlı kişiye satılan lüks otomobile el konuldu. Araç, Zonguldak Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Yayınlanma: 14.01.2016 - 13:53
Abone Ol google-news



Zonguldak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, İnterpol Europol Sirene Daire Başkanlığı tarafından aranan çalıntı aracın geçen yıl 21 Eylül'de Türkiye'ye sokulduğunu belirledi. Takibe alınan lüks otomobil, önceki gün Bolu polisi ile yapılan ortak çalışma sonucu bu kentte ele geçirildi. Otomobilin, İtalya'dan çalındıktan sonra Gürcistan'da şasi numarası ve plakası değiştirilip Gürcistan uyruklu O.B. tarafından Bolulu C.E adlı kişiye düşük fiyata satıldığı belirlendi.

Gözaltına alınan C.E., ifadesinde, yurt dışından Türkiye'ye getirilen araçların yurt içinde kalma sürelerinin 6 aydan 24 aya çıkarılması üzerine aracı satın aldığını, çalıntı olduğunu bilmediğini söyledi. C.E., ifadesinden sonra serbest bırakılırken, el konulan otomobil Zonguldak Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler