İntikam her yaşta tatlıdır

Yıldız oyuncuların yer aldığı komedi, geçmiş geçmişte kalır, herkesin ikinci bir şansa gereksinimi vardır olgularını savunsa da ezeli düşmanları affetmenin güçlüğünü vurguluyor.

Yayınlanma: 24.03.2011 - 22:00
Abone Ol google-news

Moe Jelline’ın özgün senaryosundan çekilen filmde Ridgefield Lisesi’ndeki yıllarını karabasan şeklinde geçiren, arkadaşlarınca aşağılanan, dalga geçilen gözlüklü, sivilceli, dişleri telli Marni Olivia Olsen bu kötü dönemi arkasında bırakmış başarılı bir halkla ilişkiler uzmanı olmuştur.

Birgün çok değer verdiği ağbisi Will’in lisedeki ezeli düşmanı Joanna ile evleneceğini öğrenen Marni büyük bir şok yaşar.

Marni, Joanna’nın gerçek yüzünü Will’e göstermek için elinden geleni yapacaktır çünkü Joanna tüm aile bireylerini teker teker ele geçirmiştir.

Düğün için kasabaya gelen Joanna’nın hırslı iş kadını teyzesi Ramona’da Marni’nin annesi Gail’in aynı liseden ezeli düşmanı çıkar. Marni Joanna’yla, Gail’de Ramona’yla rekabete girişirler Ama bu nefret döngüsü giderek çığrından çıkan bir savaşa dönüşür.

Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Betty White gibi yıldız oyuncuların yorumunda yükselen fiziksel komedi, aile,intikam, pişmanlıklar, dürüst olmak olgularını eğlenceli bir bakışla ele alıyor. Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, Andy Fickman’la sette, çıkarılmış sahneler, oyunculara sorular, Eğlen ya da Öl bölümü, fragmanlar yer alıyor.

You Again (Yine mi Sen ?)

Yönetmen: Andy Fickman

Oyuncular: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Betty White, James Wolk, Kyle Bornheimer, Victor Garber/ 2010, 105 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler