İstanbul'da etkili yağış

İstanbul'unbazı semtlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. TEM Otoyolu Ataşehir mevkisinde oluşan su birikintileri nedeniyle araç sürücülerinin düşük hızda ilerlemesi sonucu otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı evleri su bastı.

Yayınlanma: 04.08.2012 - 12:05
Abone Ol google-news

Sultanbeyli'de Fatih Bulvarı üzerinde bulunan Fatih Meydanı alt geçidinin, mazgallarının tıkanması nedeniyle suyla dolması üzerine çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Belediye zabıta ekipleri, alt geçidin her iki girişinde bekleyerek araç geçişine izin vermedi. Bir süre aksayan ulaşım, iş makinesi ve vidanjörlerle suyun tahliye edilmesinin ardından normale döndü.

Bu arada, kuvvetli yağışın etkili olduğu Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ataşehir'de bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastığı öğrenildi.

Meteoroloji'den uyarı

Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan uyarıya göre, İstanbul Boğazı çevresi ve Anadolu yakasında öğleden sonra başlayan kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü yağışın, akşam saatlerine kadar etkili olacağı bildirildi.

İlgililerin ve yurttaşların, kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek ani sel, lokal su baskını, yıldırım ve yerel dolu gibi risklere karşı dikkatli olmaları istendi.

Yarın İstanbul'da havanın az bulutlu, en düşük sıcaklığın 24, en yüksek sıcaklığın ise 33 derece olması bekleniyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler