İstanbul'da güpegündüz soygun: Babası ikna etti teslim oldu

İstanbul'da dün öğle saatlerinde Mecidiyeköy'de bir alışveriş merkezindeki bir banka şubesini soyan 23 yaşındaki M.A.Şen, polis ekiplerinin çalışması sonucu babası tarafından ikna edilerek, çaldığı 27 bin lira ile sabah saatlerinde teslim oldu.

Yayınlanma: 13.07.2014 - 10:10
Abone Ol google-news

Bir üniversitenin 4'üncü sınıf öğrencisi M.A.Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak olduğu ortaya çıktı.

Mecidiyeköy'de dün öğle saatlerinde bir alışveriş merkezi'ndeki bir bankaya gelen 23 yaşındaki M.A. Şen, kendi hesabında bulunan 6 bin 500 lirayı çekmek istemiş fakat bankanın kayıtlarında bulunan imza ile kendi imzasının tutmadığı gerekçesiyle banka görevlisiyle tartışmıştı. Bir devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği bölümü 4 sınıf öğrencisi olan M.A. Şen, bir süre sonra yeniden bankaya gelerek elindeki silahla gişe görevlisini tehdit etmiş, 27 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.

BABASI TARAFINDAN İKNA EDİLEREK TESLİM OLDU

Olayın ardından inceleme yapan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayış Büro Amirliği ekipleri, Şen'in bankada bulunan hesap bilgilerinden Konya'da bulunan babasına ulaştı. Polis ekipleri telefonla konuştukları babadan oğlunu teslim olması için ikna etmesini istedi. Telefonla oğluna ulaşan ve ikna eden baba, otobüsle Konya'dan İstanbul'a geldi. Baba, M.A. Şen'i bulunduğu yerden aldı ve bankadan çalınan 27 bin lira ile birlikte Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

M.A. Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak silah olduğu belirtildi. M.A.Şen, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Buro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Gayrettepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. öğle saatlerinde ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Cevahir AVM'de güpegündüz soygun


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler