İstanbullular bu yollara dikkat!

İstanbul'da 3 Nisan Pazar günü yapılacak ''Polis Halk Yürüyüşü'' dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yayınlanma: 01.04.2011 - 21:04
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 3 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Taksim Tünel'den başlayarak, İstiklal Caddesini takiben Taksim Atatürk Anıtı'nda son bulacak Polis Halk Yürüyüşü nedeniyle saat 10.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar şöyle:

Şişhane ışıklar, Şişhane Meydan, Beyoğlu Belediyesi önü, İlk Belediye Cadde başı, Galip Dede girişi, Asmalı Mescit Sokağı, Postacı Balyoz Sokak, Nuri Ziya Sokak, Acara Sokak, Galatasaray Meydan, Balo Sokak, Yeşilçam Sokak, Atıf Yılmaz Sokak, Mis Sokak, Bekar Sokak, Zambak Sokak, Taksim Caddesi ve Sıraselviler Cadde başı.

Şişhane'den Tarlabaşı istikameti iniş ve çıkıştaki araçlar Bankalar Caddesine yönlendirilecek.

Meşrutiyet Caddesinden gelen araçlar, Tünel istikametine gönderilmeyerek Beyoğlu Belediyesi önünden mecburi olarak Tarlabaşı iniş yolundan Şişhane istikametine verilecek.

Boğazkesen Caddesinden gelen araçlar Galatasaray Lisesi'nin otoparkının önünden ters çevrilerek geldiği yöne gönderilecek.

Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim Meydanı'na giriş kapalı olacağından, o bölgedeki hastanelere götürülecek acil hastaların mağdur olmaması ve bölgeye rahat bir şekilde gidebilmeleri için Tarlabaşı Bulvarı'ndan Zambak Sokak ya da Tophane tarafından gelenlerin Defterdar Yokuşu'nu kullanması gerekecek.
 

Kadıköy'de açık hava toplantısı

Öte yandan, 3 Nisan Pazar günü Kadıköy otobüs duraklarında yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle saat 10.00'dan itibaren bazı yollar kontrollü olarak miting bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, Tıbbiye Caddesine gelen trafik akışı durdurulacak, Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesine kadar olan tüm yollar ve Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokakların yanı sıra Orgeneral Şahap Gürler Caddesi de trafiğe kapatılacak.

Taşköprü, Kışla ve Albay F. Sözdener caddelerinin de ihtiyaç duyulması durumunda trafiğe kapatılması planlanırken, kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesine gelen trafik akışı, Burhan Felek Caddesinden E-5 yönü ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine verilecek.

Söğütlüçeşme Caddesinden gelen trafik akışı, Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma iniş engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen akış da Mühürdar Kavşak'tan geri yönlendirilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler