Jennifer Lopez ayakkabı tasarlayacak

Dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez, tasarımcılığa da el atıyor. Lopez, İtalyan lüks ayakkabı markası Giuseppe Zanotti için bir kapsül ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu hazırlayacak.

Yayınlanma: 30.07.2016 - 16:39
Abone Ol google-news

Giuseppe Zanotti, “Jennifer her zaman benim esin kaynağım oldu ve ayakkabılarımı taşıyışını hep çok sevdim. Birlikte iş yapma kararımız kendiliğinden gelişti" diyor ve koleksiyonu "tıpkı Jennifer gibi seksi, sofistike, modern ve eğlenceli olacak" diye tanımlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez ise koleksiyonla ilgili "Her kadın gibi ayakkabılara bayılıyorum. İster kırmızı halıda, ister günlük hayatımda doğru bir çift ayakkabı görünümümü tamamlıyor. Giuseppe ile birlikte tasarladığımız koleksiyonda cesur ayakkabılarla karşılaşacaksınız" diye konuşuyor.

Feminen ve modern ayakkabıların renk paleti rüya gibi pastel tonlardan havalı grilere ve sıcak bejlere kadar uzanacak. İki farklı stilde, sanatsal detaylarla süslü deri çantalar koleksiyonu tamamlayacak. 

Firmanın websitesinde yer alan habere göre "GiuseppexJennifer" isimli kapsül koleksiyon, 2017'nin Ocak ayında A.B.D'de seçili mağazalarda ve giuseppezanottidesign.com websitesinde dünya çapında belirli perakendecilerde satışa sunulacak.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler