Kadıköy'de çok büyük olaylar

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 0-0 tamamlanan ve sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğuyla sonuçlanan maçın ardından çıkan olaylarla stat ve çevresi adeta savaş alanına döndü.

Yayınlanma: 12.05.2012 - 18:51
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevresinde çok büyük olaylar çıktı.

Fenerbahçe tribünlerinin, şampiyonluğu yitiren takımlarını teselli etmek için tezahüratlar yaptıkları sırada, Türk Telekom kale arkası tribünündeki taraftarlar ile çevik kuvvet ekipleri arasında yaşanan gerginlik gittikçe büyüdü.

Çevik kuvvet ekipleri, tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale ederek taraftarları dağıtmaya çalıştı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu birçok Fenerbahçe taraftarı gazdan etkilendi. Bu arada, stat çevresindeki taraftarların polis araçlarını ateşe verdiği, iki polis aracını da devrildiği görüldü.

Çocuk taraftarlar basın tribününe sığındı

Stat içinde geniş bir alana yayılan biber gazının etkisinden bütün tribünler nasibini aldı. Basın tribününe yakın bölümde bulunan çok sayıda çocuk taraftar gazdan etkilenirken, çocuklar basın tribününün salonuna sığındı. Tribünlerde kırılan koltukların yanı sıra stadın çok sayıda bölümünde hasar oluştu. Öte yandan, stat içinde çıkan olaylar, sonrasında stat dışına da yansırken, çevrede bulunan çok sayıda büfe maddi  hasar gördü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler