Kadıköy'de yarın bazı yollar kapalı

78'liler Girişimi'nin yarın Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlediği ''Sağlığımız-geleceğimiz'' konulu açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Yayınlanma: 17.10.2009 - 08:50
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kadıköy İskele Meydanı'nda yarın yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle saat 11.00'den itibaren Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yolun trafiğe kapatılacağı, Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar, Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinin de ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, bu nedenle Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımının Burhanfelek Caddesi'nden E-5 Karayolu'na, Behiçbey Sokak'tan da İbrahimağa ışıklara yönlendirileceği, Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımının Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma ulaşmasının engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akımının da Mühürdar kavşaktan geri yönlendirileceği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler