Kahramanmaraş'ta çatışma çıktı: 2 şehit

Kahramanmaraş 'ın Engizek dağları bölgesinde PKK'lilerile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada; 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu. Yaralanan 4 asker ise hastaneye kaldırıldı. Bölgede çatışmanın sürdüğü bildirildi.

Yayınlanma: 27.06.2018 - 13:31
Abone Ol google-news

Foto: Arşiv

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ile Nurhak ilçeleri arasındaki Engizek Dağları bölgesinde PKK'li bir grup görüldüğü bilgisi üzerine güvenlik güçleri, bu sabah operasyon düzenlendi. Korucuların da destek verdiği operasyonda, saat 11.00 sıralarında çatışma çıktı. PKK'lilerin açtığı ilk ateşte, 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu. Yaralananların da olduğu belirtilen çatışma bölgesine, takviye güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. 

YARALI 4 ASKER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kahramanmaraş'ta bir asker ile güvenlik korucusunun şehit olduğu çatışmada yaralanan 4 asker helikopterle hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Engizek Dağı’nın Çağlayancerit ilçesi sınırlarında kalan Milyanlı Düzü mevkisinde jandarma özel harekat birliklerince düzenlenen operasyon sırasında PKK’lİtler, roketatarlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş İsa Özkan ve korucu Fatih Güngör şehit oldu.

Çatışmada yaralanan 4 asker helikopterle Necip Fazıl Şehir Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler