Kanarya, Bursaspora konsantre oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 3 Nisan Pazar günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Yayınlanma: 28.03.2011 - 17:52
Abone Ol google-news

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların özellikle 5'e 2 top kapma çalışmasındaki neşeli tavırları dikkat çekerken, çalışma temposu da teknik heyeti sevindirdi.

Milli takımlarda bulunan kaleciler Volkan Demirel ve Mert ile Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih, Yobo, Dia, Niang, Stoch, Lugano ve Andre Santos antrenmanda yer almadı. Ülke milli takımlarıyla maçlarını oynayan Andre Santos, Dia ve Niang'ın yarından itibaren takıma katılması beklenirken, diğer milli futbolcuların da dönüşünün ardından sarı-lacivertli ekip, 31 Mart Perşembe günü tam kadro olarak çalışmalarına devam edecek.
 

Emre ve Selçuk'un durumları iyiye gidiyor

Sakatlıkları nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre ve Selçuk'un durumunun iyiye gittiği bildirildi. Bugün de kendileri için hazırlanan özel programda çalışan iki futbolcunun, perşembe günü takım çalışmalarına katılmaları bekleniyor. Bu arada antrenmanda belinde ağrıları olan kaleci Serkan Kırıntılı da yer almadı. Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler