Kartal geri dönemedi

Beşiktaş, hazırlık maçında Alman ekibi Schalke 04 ile Çin'de karşı karşıya geldi. 3-0 geriye düşen Karakartal daha sonra Cenk Tosun ile 2 gol buldu. Ancak Tosun'un iki golü galibiyet için yeterli olmadı.

Yayınlanma: 19.07.2017 - 16:54
Abone Ol google-news



Yeni sezon hazırlıklarını Çin'de sürdüren son şampiyon Beşiktaş, hazırlık maçında Alman ekibi Schalke 04 ile Çin'de karşı karşıya gelidi. Karşılaşma  Schalke 04'ün 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Beşiktaş'ın golleri Cenk Tosun'dan gelirken Schalke'nin gollerini Amine Harit, Luke Hemmerich ve Konoplyanka kaydetti.

Zhuhai Sports Stadı'nda oynanan karşılaşmada 41. dakikada Amine Harit, 56. dakikada Hemmerich ve 63. dakikada Konoplyanka'nın gollerine engel olamayan Kartal'a Cenk Tosun'un 69. ile 75. dakikalarda attığı goller geri dönüş için yeterli olmadı.

Beşiktaş'ın kalesinde Tolga Zengin görev yaparken savunma dörtlüsü Andreas Beck, Matej Mitrovic, Dusko Tosic ve Caner Erkin'den oluştu. Savunmanın önünde geçen sezon olduğu gibi Atiba Hutchinson ile Oğuzhan Özyakup görev aldı. Ryan Babel, Tolgay Arslan ile Adriano Correia orta sahada şans bulurken, geçen sezon takımının en golcü oyuncusu olan Cenk Tosun forvet hattında oynadı.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Cenk Tosun.

Yedekler: Fabri, Boyko, Fatih Aksoy, Necip Uysal, Atınç Nukan, Aras Özbiliz, Milosevic, Franco, Mustafa Pektemek, Sedat Şahintürk.

Schalke 04: Fahrmann, McKennie, Insua, Geis, Di Santo, Stambouli, Caligiuri, Coke, Harit, Wright, Nastasic.

Gönül, Pepe, Talisca ve Quaresma kadroda yer almadı

Siyah-beyazlı ekipte, İstanbul'da bireysel çalışan Gökhan Gönül ile Anderson Talisca'nın yanı sıra izinli Pepe ve Ricardo Quaresma kafileyle gelmedi. 

Karşılaşmayı Guangzhou Başkonsolosu Kurtuluş Aykan da Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetici Erdal Torunoğulları ile izledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler