Kavgayı ayıranlara otomobil çarptı: 3 ölü

Van-Başkale karayolunda bir minibüs ile otobüs sürücüsü arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan yolculara, otomobilin çarpması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 04.11.2009 - 17:43
Abone Ol google-news

Başkale istikametinden Van'a gelen bir yolcu minibüsünün tekerleğinden fırlayan taş parçası, aynı güzergahta seyir halinde olan bir otobüsün camına isabet etti.

Otobüsün camında hasar oluşması nedeniyle Van-Başkale karayolunun 27. kilometresinde, yol kenarına park eden minibüs ve otobüsün sürücüleri tartıştı. Otobüs ve minibüsteki yolcular da araçlarından inerek, sürücüleri ayırmaya çalıştı.

Bu sırada, Van'dan Başkale istikametine giden sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen bir otomobil olay yerinde bekleyenlere çarparak kaçtı.

Kazada, Müslüm Akdoğan (30), Savaş Durmuş (35) ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. M.Rasim Ertürk, Rıdvan Orhan ve İskender Orhan ise yaralandı.

Yaralılar, Van'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kazadan sonra kaçan otomobilin sürücüsü ise Güzelsu Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon