Kılıçdaroğlu, Yalçın Küçük ile görüştürülmedi

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Yalçın Küçük'ün ameliyat olduğu Silivri Devlet Hastanesi'ni telefonla aratan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Küçük'ün yakını, refakatçisi veya güvenliğinden sorumlu olan herhangi bir kişi ile görüştürülmediği bildirildi.

Yayınlanma: 09.02.2013 - 13:38
Abone Ol google-news

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Perşembe-Cuma günleri Prof.Dr. Yalçın Küçük'ün ameliyat olduğu Silivri Devlet Hastanesi'ni telefonla aratan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Küçük'e geçmiş olsun dileklerini iletmek ve sağlık durumu hakkında bilgi almak istediği belirtilerek şöyle denildi:

"Birkaç kez aranmasına rağmen değişik gerekçeler öne sürülerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Yalçın Küçük, yakını, refakatçisi veya güvenliğinden sorumlu olan herhangi bir kişi ile görüştürülmedi.
Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Temren Küçük hanımefendi aracılığıyla da Yalçın Küçük'e ulaşmak istedi, ancak telefon bağlantısı sağlanamadı.
Bugün Yalçın Küçük adına Temren Küçük aracılığıyla Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na not bırakıldı. Temren Küçük hanımefendinin telefon trafiğinden haberdar edildiği ve Kılıçdaroğlu'nun geçmiş olsun mesajının hastanede Yalçın Küçük'e ulaştırıldığı bildirildi.
Kemal Kılıçdaroğlu bu vesile ile Silivri Toplama Kampında tutuklu olarak bulunan Yalçın Küçük'e geçmiş olsun dilekleriyle sevgi ve saygılarını gönderdi. En kısa sürede özgürlüğüne kavuşmasını diledi."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler