Kılıçdaroğlu'ndan geçmiş olsun ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel bir hastanede tedavi gören partisinin eski Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi ile eski bakanlardan Şahin Ulusoy'u ziyaret etti, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

Yayınlanma: 15.02.2013 - 11:42
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ile geldiği hastaneden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığının çok iyi olduğu ifade edildi. Erken teşhis konulması tedavinin kısa sürede, olumlu sonuçlanmasını sağlamış, bundan ötürü çok mutlu oldum'' dedi.

Cevdet Selvi'nin ciddi bir ameliyat geçirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Onun da sağlığı iyi. Önümüzdeki günlerde taburcu olacak'' diye konuştu.

Şahin Ulusoy'un durumunun da iyi olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, hastanedeki bazı vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu belirterek, herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler