"Kılıçdaroğlu'nu şikayet eden Bilal"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sehven ifadeye çağırılması ile ilgili Odatv'den Müyesser Yıldız çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Yayınlanma: 30.04.2014 - 12:00
Abone Ol google-news

17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonu sonrasında İktidara desteğini açık bir şekilde belirten ve "Havuz Medyası" olarak adlandırılan A Haber'e "17 Aralık darbe girişimidir" açıklaması yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “şüpheli” sıfatıyla ifadeye çağırdı. Ancak bir  süre sonra bu çağrının sehven yapıldığı açıklaması geldi. AKP'li Hüseyin Çelik, "Anayasa'yı ihlal etti' diyerek tepki göstermiş ve dosya Savcı Demir'den alınmıştı.

Peki, Savcı'yı harekete geçiren neydi. Şikayeti kim yapmıştı? Bu sorunun cevabını çok önemli bir iddiayı ortaya atan gazeteci Müyesser Yıldız açıkladı. Yıldız Odatv'de yayınlanan haberinde,  "Kılıçdaroğlu’ndan şikâyetçi olan kişinin, Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan" olduğunu öne sürdü.  Bilal Erdoğan'ın, Şikâyet gerekçesi de; 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarından sonra yaptığı açıklamalarla kendisine hâkaret ettiği iddiası.

 

''Sehvenci'' Savcı Mehmet Demir 17 Aralık için bunları söylemişti

İŞTE O İFADEYE ÇAĞRI KAĞIDI

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler