'Kızınızı kızımıza istiyoruz'

19 yaşındaki kızlarının Gürkan isminde bir erkeğe kaçtığı şikâyetiyle polise başvuran aile Gürkan'ın aslında bir kadın olduğunu öğrenince çok şaşırdı.

Yayınlanma: 28.07.2012 - 09:43
Abone Ol google-news

İstanbul’da polise başvuran A. ailesi kızları İ.A.’nın (19) internette tanıştığı bir erkek tarafından kaçırıldığını iddia etti. Polis, İ.A.’nın bilgisayarını incelemeye aldı ve 4 ay önce tanıştığı Gürkan’la kaçtığını tespit etti. Polis Gürkan’ın kaldığı evi buldu ve sabaha karşı baskın yaptı. İ.A. da bu evdeydi. Aynı evde G.A. (21) adında bir kadın daha vardı. Polis, bu kadına Gürkan’ı sorduğunda, “O burada yok. Akşam gitti” cevabını aldı.

Ancak kısa süre sonra G.A., aslında Gürkan isimli kimsenin var olmadığını kendisinin İ.A.’ya âşık olduğunu, birlikte kaçmaya karar verdiklerini itiraf etti. Gençler karakola götürülerek olayla ilgili ifadeleri alındı. Kaçtığı kişinin kadın olduğunu bildiğini söyleyen İ.A. şunları anlattı: “Onunla önce Facebook’ta erkek sanarak konuşmuştum. Kısa sürede arkadaş olduk. Birbirimizi görmeden ona âşık oldum. İlk başta şüphelenmedim. Ancak bana kendisinin aslında kadın olduğunu söylediğinde çok şaşırdım. Ondan ayrılmadım ve şimdi daha çok seviyorum. Onunla evlenmek istiyorum” dedi. G.A.’da ifadesinde İ.A.’nın kendi rızasıyla evine geldiğini söyleyerek onunla evlenmek istediğini söyledi.

İki ailede çok şaşırdı


Kızlarının bir erkeğe kaçtığını zannederken bir kadına kaçtığını öğrenen İ.A.’nın ailesiyle kızlarının bir kız kaçırdığını öğrenen G.A.’nın ailesi durum karşısında şoke oldu ve kızlarını eve kapattı. Yine de engel olamadılar. Kız arkadaşından vazgeçmek istemeyen G.A., İ.A.’nın penceresine çıktı; hatta evin bekçi köpeğinin saldırısına uğradı.

‘Gelsinler istesinler’

Gençlerin ısrarı üzerine ilk pes eden İ.A.’nın ailesi oldu. Aile, G.A.’nın bir yakını ile gelerek kızlarını istemesine razı oldu. Bir mağazada tezgâhtar olarak çalışan G.A., ev tuttu. Önümüzdeki günlerde G.A., bir yakınıyla İ.A.’nın evine giderek sevgilisini babasından isteyecek ve ikili birlikte yaşamaya başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler