Konya'da kaza: 7 ölü

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 23.06.2010 - 06:11
Abone Ol google-news

Ilgın'ın Argıthanı beldesinde kamyonet, otobüse çarptıktan sonra karşı şeride geçerek otomobille çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 

5 kişinin kimliği belirlendi

Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişiden 5'inin kimlikleri belirlendi.

Ilgın'ın Argıthanı beldesinde 64 LD 377 plakalı kamyonetin, 27 F 9640 plakalı otobüse çarptıktan sonra karşı şeride geçerek 34 EZ 2760 plakalı otomobille çarpışması sonucu, otomobilde hayatını kaybeden 7 kişiden 5'inin Ayetullah (31), Melike (29), Ceren(2), Hayal (2) ve Caner Güner (3) olduğu tespit edildi.

Kazada yaralanan otobüs şoförü Mehmet Taş (56) ile kamyonet sürücüsü Ünal Demiran ise Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ilgın-Akşehir kara yolu Argıthanı mevkinde araçların kontrollü olarak geçişi sağlanıyor.

 

Karasu'da trafik kazası: 3 ölü

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Karasu'dan Adapazarı yönüne giden Sezgin Yılmaz (35) yönetimindeki 41 LP 640 plakalı panelvan tipi araç, İstanbul Caddesi'nde, karşı yönden gelen Hızır Ekşi'nin (34) kullandığı 54 PD 626 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza yapan otomobillere Karasu'dan Adapazarı yönüne giden Hüseyin Çoruh (37) idaresindeki 41 N 3051 plakalı otomobil de çarptı.

Kazada sürücülerden Hızır Ekşi ve Sezgin Yılmaz ile Yılmaz ile aynı araçta bulunan Ufuk Tüfekçi (47) öldü. Kaza yapan araçlara çarpan otomobil sürücüsü Çoruh (37) ile aynı araçtaki Sabri Çakmak (39) ise yaralandı.

Çoruh ve Çakmak Karasu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler