Korkunç kazadan kurtulan futbolcunun ilk sözleri

Brezilyalı Chapecoense takımının oyuncularını taşıyan ve Kolombiya'nın Medellin kırsalı yakınında düşerek 71 kişiye mezar olan uçaktan kurtulan takımın defans oyuncusu Alan Ruschel'in enkazdan çıkarken ilk sözlerinin 'Arkadaşlarıma ne oldu, ailem nerede?' olduğu anlaşıldı.

Yayınlanma: 30.11.2016 - 17:12
Abone Ol google-news
<video:637520>


Bolivya'dan Kolombiya'ya Güney Amerika Futbol Turnuvası Copa Sudamericana kapsamında maça çıkmak üzere giden Brezilyalı Chapecoense takımının oyuncularını taşıyan ve 51 futbolcu ile 20 gazeteciye mezar olan LMI-2933 uçağından kurtulan 2 futbolcudan biri olan 27 yaşındaki Alan Ruschel'in ilk sözleri ortaya çıktı. Yağmurlu ve sisli bir arazide kurtarma çalışanları gelene kadar enkaza müdahale eden gönüllüler arasındaki Santiago Campuzano, Ruschel'in ilk sözlerinin 'Ailem nerede? Arkadaşlarıma ne oldu?' olduğunu belirtti.

'ARKADAŞLARI İÇİN YATAĞINDA DUA EDİYOR'

İlk uçakla hemen eşinin kaldırıldığı hastaneye gelen Ruschel'in eşi Moa ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbolcunun hayatını kaybeden herkes için yatağında Tanrıya dua ettiğini belirtti.

10 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK KURTARDI

Öte yandan Ruschel'in enkazdaki yerini ilk tespit ederek hayatta kalmasını sağlayan ve öteki kurtarma gönüllülerine yerini gösteren kişinin 10 yaşındaki yerel bir köyden bir çocuk olduğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler