Kütahya'da döner bıçaklı saldırı: 2 yaralı

Kütahya'da psikolojik rahatsızlığı olan kişinin döner bıçağıyla saldırdığı 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 21.04.2012 - 13:34
Abone Ol google-news

Ü.K, Ali Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir iş yerinin camını kırarak içeriden döner bıçağı aldı. Daha sonra Ü.K, 34 UOR 86 plakalı motosikletten inen Özgür Ülkebaş (33) ve öğretmen Aslı Akarsu (30) ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından şüpheli Ü.K, Ülkebaş ve Akarsu'yı döner bıçağıyla yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ülkebaş'ın hayati tehlikesi bulunduğu, Akarsu'nun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, tarafından gözaltına alınan Ü.K'nin emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi. Ülkebaş ve Akarsu'nun, Antalya'ya gitmek üzere İstanbul'dan motosikletle yola çıktığı ve mola vermek üzere Kütahya'daki otele geldiği, Ü.K'nin ise psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ifade edildi.
 

Bir gün önce de

Öte yandan şüphelinin, bir gün önce yine aynı caddede Zeki Özsu'ya (20) bıçakla saldırdığı iddiasıyla polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede savcılık tarafından serbest bırakıldığı bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler