Manisa'da katliam... Zehirlendiler
Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirli yiyecekler verildiği belirlenen aralarında sahipli olanların da bulunduğu 10 köpek katledildi.
Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler, Barbaros Mahallesi'ndeki ile birlikte son bir yıl içindeki beşinci zehirleme olayının meydana geldiğine dikkati çekip, 100'ü aşkın köpeğin katledildiğini söyledi.
Erbirliler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi'ne giden yolda telef edilen köpekler arasında, burada yer alan evlerin bahçelerindeki sahipli köpeklerin de olduğunu söyledi. Bir yılda beş zehirlenme olayını tek kişinin yapmış olamayacağını vurgulayan Erbirliler, "Yapsa da kadar geniş çaplı olması mümkün değil. Biz artık seri hayvan katillerini arıyoruz. Barbaros Polis Merkezi'ne şikayette bulunuldu. Araştırılması için dilekçe verildi" dedi.
Daha önceki köpek katliamlarının faillerinin bulunamadığını hatırlatarn Erbirliler, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri'nin zan altında olduğunu kaydetti. Erbirliler, "Üç belediye bir araya gelip bu lekeyi temizlemeli. Bunu yapanlar sadist olmalı. Zaten Manisa büyükşehir olduktan sonra hayvanlar kaderine terkedildi. Kimse sorumluluk kabul etmiyor. Kısırlaştırma yok, önlem almak yok. Köpekler toplanıyor, başka yere bırakılıyor. Ya da böyle zehirleniyor" diyerek, tepkisini dile getirdi.
Video Haberler
-
Tarlasındaki çöpleri yakmak istedi, römork alev aldı
-
Karaismailoğlu'nun Marmaray yolculuğu gündem oldu
-
Lavanta balının kilosu 250 TL: Tadı hafif, şifalı
-
İklim değişikliğinin Adana'ya etkisi: Tropik meyveler..
-
Kadir Şeker'in tahliyesi bekleniyor
-
İstanbul-İzmir yolunda feci kaza: 5 ölü
-
AKP'li Turan'dan asgari ücret açıklaması
-
Danimarka'da AVM saldırısı: 3 kişi öldü
-
Kaza yapan araç, evin bahçesine uçtu: 1 yaralı
-
Gürcistan’da hükümet karşıtı protestolar sürüyor
En Çok Okunan Haberler
-
Sigaraya dev zam
-
Nevşin Mengü, Cem Küçük’ün 'kaset' tehdidini anlattı
-
Memur zammı belli oldu!
-
Eski AKP'liler: 'İpin ucu artık kaçmış'
-
'Artık bu şehirde yeri yoktur'
-
'Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti'
-
Ünlü ekonomistten endişelendiren dolar tahmini
-
İstanbul’da yasak kararı!
-
Trabzon’da da ‘cüppeli yürüyüş’
-
Demirören'e tarih verdi