Masraflarını devletin ödediği Yıldız'a bir darbe daha

“6 yaşındaki çocuk evlenebilir" diyerek tüm Türkiye’nin büyük tepkisini çeken ve konferans masraflarının devlet kasasından ödendiği ortaya çıkan Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız’ın, Sinop, Edirne, Muğla ve Antalya’da iptal edilen etkinliklerinin ardından bu kez Gaziantep’teki etkinliği iptal edildi.

Yayınlanma: 14.05.2016 - 21:40
Abone Ol google-news

“Altı yaşında çocukla evlenilebilir”, “(Çalışan kadınlar) fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor,” “3 yaşında kız çocukları amcalarının yanına külotla çıkmamalı”, "Kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidirler” gibi tepki çeken birçok açıklamasıyla bilinen Sosyal Doku Vakfı’nın Onursal Başkanı Nurettin Yıldız'ın, Sinop, Edirne, Muğla ve Antalya’da iptal edilen etkinliklerinin ardından bu kez Gaziantep’teki etkinliği iptal edildi.



Önümüzdeki Pazartesi günü Gaziantep’te iki ayrı konferans vermeyi planlayan Nurettin Yıldız’a yönelik Gaziantep genelinde sürdürülen protestolar sonucu Yıldız’ın katılacağı etkinlikler iptal edildi.

Konuyla ilgili olarak gaziantephaberler.com’dan Atilla Karaduman’ın sorularını yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bize herkes etkinlik düzenlemek için başvuruda bulunabilir. Biz yalnızca salon tahsis etmişiz. Konunun böyle olduğunu öğrendim. Bu bize ters düşer. Böyle bir etkinliğe belediyemizin salonunu veremeyiz. Bu nedenle salon tahsisini iptal ettik," dedi.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ DE İPTAL ETTİ

Aynı program çerçevesinde Gaziantep Üniversitesi’nde de “İnsanlık Zamanı” konulu bir konferans vermeye hazırlanan Nurettin Yıldız’ın bu programının da iptal edildiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler