Mehmet Ağar'ın CHP'li Hazinedar'ı ziyaretine 'Şero'dan ağır sözler

Beşiktaş Belediyesi'nin CHP'li başkanı Murat Hazinedar'ın makamında Mehmet Ağar'ı ağırlaması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Yayınlanma: 17.03.2016 - 13:23
Abone Ol google-news

Susurluk davasının bir numaralı hükümlüsü eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, Beşiktaş Belediyesi'nin CHP'li başkanı Murat Hazinedar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette çekilen fotoğrafları, Murat Hazinedar Twitter'daki hesabından, "Değerli siyasetçi, eski bakan Mehmet Ağar'ı belediyemizde ağırladık. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyorum" ifadeleriyle paylaştı.

Hazinedar'ın paylaşımı sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanırken, Hazinedar'a yazılan tweetler arasında, "Mehmet Ağar kimdir sen tanıyor musun?" şeklinde ifadeler yer aldı. Hazindar'a yönelen tepkiler daha sonra, "#MuratHazinedarİhraçEdilsin" etiketi altında toplandı.

ŞERO'DAN AĞIR TEPKİ: YAPTIKLARI İÇİN BELA OKUYORUM

Hazinedar'ın Ağar'ı makamında ağırlayıp, ziyaretten fotoğrafları da Twitter hesabından paylaşmasının ardından yükselen tepkilerin ardından, bir tweet de 'CHP'nin kedisi' olarak bilinen @SeroChp'den geldi. Parti içinden yazdıklarıyla tanınan 'Şero' attığı tweette şu ifadelere yer verdi:

"Eli kanlı siyasetçi, eski katili belediyemizde Ağır'ladık. Kendisine yaptıkları için bela okuyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler