Melo ve Riera için af istediler

Galatasaray'da futbolcular, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Felipe Melo ve Albert Riera'nın affedilmesi için teknik direktör Fatih Terim'den ricada bulundular.

Yayınlanma: 09.04.2012 - 15:27
Abone Ol google-news

Galatasaray TV'de yer alan haberde, sarı-kırmızılı ekibin yerli ve yabancı oyuncuların bir kısmının teknik direktör Fatih Terim'le Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir görüşme yaptıkları kaydedilirken, Terim'den kadro dışı bırakılan Melo ve Riera'nın affedilmesini istedikleri belirtildi.

Oyuncuların görüşmede Terim'e, ''Hocam yanlış bir olay yaşandı. Arkadaşlarımız hatalı. Bunu biz de biliyoruz ancak bugüne kadar başarılı ve önemli bir sezon geçirdik. Mutlu sona oldukça yaklaştık. Bugünlere bir takım olarak hep birlikte geldik. Bizim sizden isteğimiz, eğer izniniz olursa, sonuna kadar da hep birlikte takım olarak gitmek. Bu konuda vereceğiniz her karara saygılıyız. Takım olarak bugünlere birlikte geldik. Bir ekip olduk. Takım ruhunu hep taşıdık. Son 6 maçta da bunu böyle yaşamak ve şampiyon olmak istiyoruz. Arkadaşlarımızın da pişman olduğunu biliyoruz'' dedikleri bildirildi.

Fatih Terim'in ise oyuncularının bu davranışını takım olma adına çok güzel bir hareket olarak değerlendirdiği dile getirilirken, ''Galatasaray ve takım değerleri her şeyden önce gelir. Futbolda kupalardan da önemli kazançlar vardır. Her şeyi kaybedebiliriz ama manevi değerlerimizi kaybetmeyiz'' mesajı verip, konuyu zamana bıraktığı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler