"Mesut PSG, Milan, Bayern Münih, Türkiye, ABD ve Çin'de forma giysin"

İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal’da forma giyen Mesut Özil’in ilk profesyonel kulübü olan Rot-Weiss Essen’in başkanı, Türk asıllı Alman oyuncu hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 15.07.2016 - 11:55
Abone Ol google-news

Mesut Özil’in transferlerinde ödenen bonservis bedeli üzerinden %1 kâr elde eden Essen kulübünde başkan Michael Welling İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda şaka ile Mesut’a takıldı.

“Mesut’un Paris’te mutlaka yaşaması lazım. Orada sanatı ve Fransız yaşam stilini tecrübe etmeli.” diyen Welling, “Tabii ki İtalya’ya da gitmeli. Milan onun için harika bir yer. Ayrıca eminim ki Bayern Münih de Serie A’dan sonra Mesut için çok güzel bir hedef olacaktır. İstanbul’da oynamak istediğini de söylemişti. Ayrıca bildiğimiz üzere Amerika markanızı geliştirebileceğiniz bir yer ve Mesut da başlı başına bir marka. Ondan sonra da Çin’e gidip büyük paralar kazansın ve emekli olsun. Bu Mesut için çok basit bir kariyer planlaması oldu. Bunu yaparsa kulübümüzün onur listesinde yerini alacaktır.” şeklindeki sözleriyle şakayla da olsa Mesut’un transfer olmasını beklediklerini söyledi.

2013/14 yaz transfer sezonunda Real Madrid’den Arsenal’a 47 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Mesut, 2018 yazına kadar kontratlı olduğu İngiliz ekibi ile 117 maça çıktı ve 20 gol atıp 43 asist yaptı.

(Eurosport)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler