Meteoroloji'den bir uyarı daha!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada, Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz için ise fırtına uyarısı yaptı.

Yayınlanma: 11.12.2019 - 20:38
Meteoroloji'den bir uyarı daha!
Abone Ol google-news

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre; Muğla, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimleri, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu ile Antalya çevrelerinde şiddetli, Antalya il merkezi ve batı kıyılarında aşırı olması bekleniyor.  Mersin için gök gürültülü ve kuvvetli sağanak uyarısı yaptı.

DOĞU KESİMLERDE BUZLANMA

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Fırtınanın, Batı Akdeniz’de Perşembe günü öğle saatlerinden sonra, Doğu Akdeniz’de Cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edildiği belirtildi.

İSTANBUL °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

ANTALYA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların şiddetli, il merkezi ile batı ilçelerinde aşırı olması bekleniyor.

ANKARA °C, 8°C

Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli

İZMİR °C, 16°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler