Metin Oktay unutulmadı

Galatasaray ve Türk futbolunun 'Taçsız Kral' lakaplı efsanevi futbolcusu Metin Oktay ölümünün 17. yıldönümünde törenle anıldı. Taraftarlar da bu gece statta Metin Oktay lehine tezahüratlar yaptılar, "Seni sevenleri bir kere üzdün! 13.09.91" dövizini açtılar. Atılan gollerin ardından da Metin Oktay'ın ismi anons edildi.

Yayınlanma: 13.09.2008 - 19:17
Abone Ol google-news

Galatasaray ve Türk futbolunun 'Taçsız Kralı' Metin Oktay'ın ölümünün 17. yıldönümünde Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Törene, Galatasaray Kulübu Başkanı Adnan Polat, kulüp yönetim kurulu üyeleri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adil Emecan, sarı-kırmızılı futbolculardan Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Uğur Uçar, Mehmet Güven, Ferdi Elmas, Orkun Usak, Oktay'ın ailesi ve yakınları, Galatasaray camiasından kişiler katıldı. Taraftarlar da dün gece statta Metin Oktay lehine tezahüratlar yaptılar "Seni sevenleri bir kere üzdün! 13.09.91" dövizini açtılar. Bu arada atılan gollerden sonra Metin Oktay'ın ismi anons edildi.
 
Skibbe yine şaşırttı
 
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe tartışılan seçimlerine Antalyaspor karşısında da devam etti. Alman teknik adam, Lincoln ve yeni transfer Milan Baros'a ilk 11'de şans vermeyerek yine şaşırttı. Kalede De Sanchis'i tercih eden Skibbe'nin diğer bir sürpriz kararı ise Mehmet Topal'ı kulübeye çekmesi oldu. Sürekli olarak sorun olarak sağbekte bu kez Hasan Şaş oynarken Hakan Balta'nın yokluğunda Volkan Yaman şans buldu.
 
Galatasaray taraftarı kendi içinde bölündü. Antalyaspor karşısında bir grup rakibine karşı küfürlü tezahüratta bulunurken stadın genelinde ise buna karşı ıslıklı bir protesto söz konusuydu. Yaklaşık 15 bin futsolsever mücadeleyi izledi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler