Metiner'e uyarı: Sen karışma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen'in adının havalimanından silinmesini isteyen AKP'li Mehmet Metiner'i "Sen bu işlere fazla girme" diyerek uyardı. Akşam saatlerinde Erdoğan'ın sözlerini Twitter'da yorumlayan Metiner ise bunu 'yakınlığın göstergesi' olarak yorumladı.

Yayınlanma: 23.11.2011 - 15:38
Abone Ol google-news

Başbakan Erdoğan, bugün yaptığı açıklamalarda Sabiha Gökçen'in adının havalimanından silinmesini isteyen Mehmet Metiner'i uyardı. Erdoğan konuşması sırasında AKP'li milletvekili Mehmet Metiner'e dönerek "Artık sen bu işe karışma Mehmetçiğim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde ortam-telefon dinlemelerinin son kurbanı olan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in sözleri AKP içinde de oldukça tartışılmıştı. Konuşmasında "Ben Tayyip Erdoğan'la demokratik bir Türkiye inşa edilebileceği kanaatinde değilim. Çünkü icazet aldığı içerideki çevreler statükonun sahici sahipleri" ifadelerini kullanan Metiner daha sonra yaptığı açıklamada ''Ses bana ait ama ifadeler bana ait değil'' demiş sonrasında da ''Böyle bir şey söylemedim, muhabir haberi yanlış yazmış. Ses de ifade de bana ait'' diyerek kaydı sahiplenmişti.

 

Metiner'e göre yakınlığın göstergesi

AKP'li milletvekili Mehmet Metiner, “Peşinen belirteyim ki Başbakanımız üstümü çiziş değildir, beni canlı yayında susturmuş da değildir. Bana duyduğu yakınlığı göstermek için gülerek ‘Mehmetçiğim’ diye espiri yapmıştır. Ne benim Başbakanımla bir sorunum var, ne de Başbakanımın benimle. Öyle olsaydı konuşmasında ‘değerli milletvekili arkadaşım’ demezdi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler