Microsoft Lumia 950 XL sorun çıkartacak!

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un yeni model telefonu Lumia 950 XL. Yeni model Lumia 950 XL ile ilgili bir açık Microsoft’un başını belaya sokabilir. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 19:57
Abone Ol google-news

Uzun bir zamanda beri ABD’daki Alışveriş Mağazalarında Lumia 950 XL’in maketi gösteriliyordu. Ama bu maketlerdeki detaylar cihazla ilgili açığı gözler önüne serdi.
Microsoft; 6 Ekim tarihinde bir Windows Phone etkinliği düzenlemişti. Bu etkinlikte Microsoft; yeni model cep telefonlarını tanıtmıştı.


Makette gezinen kullanıcılar yeni işletim sisteminin cihazda donanım problemi yaşadığına şahit oldular. Gerek kamera gerekse müzik oynatıcı gibi alanlarda S.O.S veren cihazdan kullanıcılar pek memnun kalmışa benzemiyor.
Cihazı deneyen kullanıcılar yaşanan sorunlarla ilgili Mağaza Personeline bilgi vermeyi de ihmal etmediler. Eğer cihaz bu şekilde kullanıcılarla buluşursa Microsoft’un başı ciddi anlamda belaya girebilir.
Kasım ayı itibariyle Windows 10 tüm Windows Phone’larla buluşmuş olacak. Kısaca Lumia 950 XL şu özelliklere sahip: 5.7 inçlik QHD; “2660×1440”, 20 megapiksel Carl Zeiss optik kamera, 32 GB dâhili depolama alanı, 200 GB micro SD kart desteği. Windows 10 cihazın olmazsa olmazları arasında.

Google Play Store’un tasarımı yenileniyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler