Morutan'a, "Heyecan" desteği

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç oyuncuya ilk maçında ilk 11'de şans verdi.

Yayınlanma: 29.08.2021 - 19:24
Morutan'a,
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yaptı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih terim, UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanşında Randers ile oynanan maçın 11'inde 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, Feghouli ve Babel'in yerine Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Cicaldau ve Morutan'a şans verdi. Galatasaray, Muslera, Boey, Luyindama, Nelsson, Aanholt, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Morutan ve Diagne ilk 11'i ile sahaya çıktı. Terim; Falcao ve Yedlin'e ise Kasımpaşa maçının kadrosunda yer vermedi.

MORUTAN İLK MAÇINDA 11'DE

Galatasaray'ın Romanya ekibi FCSB'den kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı forma ile ilk maçına çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç oyuncuya ilk maçında ilk 11'de şans verdi. Morutan'ın ilk dakikalardaki heyecanı karşısında takım arkadaşları destek verdi.Morutan da ilk asistini yaptı.
Galatasaray'ın genç kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, ligde ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Sarı-kırmızılı ekibin transfer döneminde kadrosuna kattığı Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de ilk kez bir maçta 11'de forma giydi. Randers ile oynanan karşılaşmada gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne giren genç kanat oyuncusuna, teknik direktör Fatih Terim, Kasımpaşa karşısında 11'de şans verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler