Motosiklet tutkusu başhekimin sonu oldu

Aydın-Kuşadası yolunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan motosikleti kullanan Dr. Serkan Kurnaz başını taşlara çarptı. Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurnaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yayınlanma: 27.02.2016 - 18:30
Abone Ol google-news

Aydın-Kuşadası yolunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan motosikleti kullanan özel hastanede başhekim olan, Ortopedi Uzmanı, 41 yaşındaki Dr. Serkan Kurnaz yaşamını yitirdi.

Kaza, Aydın-Kuşadası Karayolu Yeniköy Mahallesi yakınlarında bugün saat 08.45 sıralarında meydana geldi. Motosiklet tutkunu, Aydın Medline Hastanesi Başhekimi, Ortopedi Uzmanı Dr. Serkan Kurnaz, kendisine ait 09 AB 268 plakalı motosikletiyle giderken bir virajı alamadı. Şarampole yuvarlanan motosiklette bulunan Dr. Kurnaz savrulunca başını taşlara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen 112 ekipleri, yaralı Dr. Serkan Kurnaz'ı ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Serkan Kurnaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DOKTOR ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Dr. Serkan Kurnaz'ın kaza geçirdiği haberini duyan mesai arkadaşları ve meslektaşları Kuşadası Devlet Hastanesi'ne geldi. Kurnaz'ın öldüğüne inanamayan arkadaşları, hekimi hayata döndürebilmek için çabalarken, bazı yakınları da sinir krizi geçirdi.

Kısa bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 2 kız çocuğu babası Dr. Serkan Kurnaz'ın kızlarıyla vakit geçirmeyi çok sevdiği ve haftasonlarını onlara ayırdığı belirtildi. Başhekim Kurnaz, kısa bir süre önce sosyal paylaşım hesabına iki kızının fotoğrafını koyarak, "Kızlarım varken bana bir şey olmaz" diye yazdığı görüldü.

Kaza sonucu ölen Dr. Serkan Kurnaz, Beşiktaş taraftarı olarak da biliniyordu. Aydın Beşiktaşlılar Derneği'ne de üye olan Kurnaz'ın ölümü Beşiktaşlı arkadaşları arasında da derin üzüntüye neden oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler